Becier Viatges ofereix un nou servei per personalitzar regals

Data de publicació: 27-11-2017

Un Nadal per regalar records

Al mes de desembre trobem a les llars de tot el país paquets sota l’arbre de Nadal, a prop de la llar de foc o fins i tot ben amagats perquè ningú n’esbrini el contingut. Però aquest any n’hi haurà un que contindrà molt més que objectes, un paquet especial que ha preparat Becier Viatges per transmetre tota l’estima de les festes i regalar noves experiències d’una manera molt original.
Es tracta de la campanya “Regala un record”, que busca fomentar el regal d’una experiència en contraposició a un objecte de consum. Per a aquesta ocasió, s’han preparat paquets que amaguen a l’interior pistes sobre el destí regalat: un recull d’objectes que des del primer moment ens transportarà a un altre lloc. 
Es pot triar entre diferents tipus de capses segons el destí, a més de tenir l’opció de demanar-ne una de personalitzada. Les capses temàtiques estan inspirades en la platja, les aventures urbanes i els detalls romàntics. Hi ha llocs tropicals, inhòspits, ciutats encantadores i destins inesperats. Només queda triar-ne un!
Si vols fer un regal especial aquest Nadal, a Becier Viatges et podran ajudar a trobar una solució a mida per fer d’aquesta ocasió un moment inoblidable

 Demana més informació al tel: 871 890